Mededelingen

We zijn alle werkdagen geopend van 07:45 tot 11:30 en van 16:00 tot 21:00, Vrijdagavond sluiten wij om 20.00 uur, Zaterdag van 08.15 tot 12:00 en Zondag van 08:15 tot 12:00, op de zo hopen wij een betere spreiding te krijgen. Onze openingsuren zijn verdeelt in blokken van 75 minuten. Om te kunnen waarborgen dat er maar een beperkt aantal leden in de zaal aanwezig is, hebben we een reserveringssysteem genaamd  COMPEDFIT, per blokuur dient er te worden gereserveerd via deze app.  Op deze manier kunnen er per blokuur maximaal 20 sporters per keer in de fitnesszaal verblijven,  zo kunnen we voorkomen dat er sporters bij de deur de toegang moet worden geweigerd als het te druk wordt, en we de 1,50 m niet langer kunnen waarborgen.

Voor u reserveert dient u de volgende vragen te beantwoorden, als u 1 van deze vragen met ja beantwoord maak dan geen afspraak.

Hebt u op dit moment koorts en/of benauwdheidsklachten, bent u verkouden of hoest u ?

Hebt u het coranavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld door een lab ? 

 Hebt u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus, en hebt u in de afgelopen 14 dagen contact met deze persoon gehad terwijl deze nog klachten had ?

Bent u in quarantaine omdat u contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld ?

Natuurlijk hebben ook wij de nodige maatregelen genomen om besmetting te voorkomen, er is op diverse plaatsen in de fitnesszaal ontsmettingsmateriaal aanwezig.

De douche’s en kleedkamers mogen tot nader order niet worden gebruikt, ook de sportkantine is niet toegankelijk.

Maar het belangrijkste is dat we elkaar respecteren, de ruimte geven, en minimaal 1,50 m afstand tot elkaar in acht nemen, geduld is hierbij ook heel belangrijk.

Qua hygiëne is het belangrijk dat iedereen een EIGEN handdoek gebruikt om op te liggen of te zitten.

Op deze manier moet het met z’n allen lukken om  met een goed en veilig gevoel bij ons te gaan sporten.