Women’s Workout

Women’s Workout

Women’s Workout is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Women’s Workout is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Een typische Women’s Workout  les

Tijdens een Women’s Workout les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in een aantal blokken opgedeeld. Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up.

Na de warming-up is het tijd om te gaan zweten! Middels een aantal high impact aerobics oefeningen zal je vetverbranding worden geactiveerd en je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Hierna volgen een aantal spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen.Na het prikkelen van je spieren gaan we over naar rek en strek oefeningen, verschillende yoga en mindfullness elementen komen hier ook in voor. Is de rust in de spieren weer terug, dan wordt het weer tijd voor de spierversterkende oefeningen.

De laatste 10 minuten van de les benutten we dan om lichaam en geest weer volledig te ontspannen, zodat u volkomen relaxed de zaal verlaat.